Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS

Ανταλλακτικά για Laptop

Διαγνωστικός έλεγχος

Τα ανταλλακτικά για laptop περιλαμβάνουν διάφορα εξαρτήματα που μπορούν να αντικατασταθούν όταν παρουσιάσουν προβλήματα ή φθορές. Ορισμένα από τα συνηθέστερα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε σε ένα laptop περιλαμβάνουν:

  1. Μπαταρία: Η μπαταρία είναι υπεύθυνη για την τροφοδοσία του laptop όταν δεν είναι συνδεδεμένο σε εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Μετά από κάποια χρόνια χρήσης, η απόδοση της μπαταρίας μπορεί να μειωθεί και ενδέχεται να απαιτηθεί η αντικατάστασή της.

  2. Οθόνη: Εάν η οθόνη του laptop έχει υποστεί ζημιά, ανεπιθύμητες αλλαγές στη φωτεινότητα ή έχει παρουσιάσει άλλα προβλήματα, μπορεί να είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί.

  3. Πληκτρολόγιο και touchpad: Εάν τα πλήκτρα του πληκτρολογίου ή το touchpad του laptop έχουν υποστεί ζημιά ή δεν λειτουργούν σωστά, μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθούν.

  4. Σκληρός δίσκος (HDD) ή συσκευή αποθήκευσης με στερεά κατάσταση (SSD): Εάν ο σκληρός δίσκος ή η συσκευή αποθήκευσης SSD του laptop παρουσιάζει προβλήματα ή αποτυγχάνει εντελώς, μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθεί.

Στο Saver.gr θα διαγνώσουμε εντελώς δωρεάν το πρόβλημα του laptop σας
και θα εκτιμήσουμε το κόστος επισκευής του.

Συμπληρώστε online τη φόρμα επισκευής

Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή όλων των μοντέλων Laptop της αγοράς, Επισκευή Laptop Asus, Επισκευή Laptop Acer, Επισκευή Laptop Dell, Επισκευή Laptop HP, Επισκευή Laptop IBM, Επισκευή Laptop MSI, Επισκευή Laptop Lenovo, Επισκευή Laptop Toshiba, Επισκευή Laptop Samsung, Επισκευή Laptop Sony Vaio, Επισκευή Laptop Turbo X, Επισκευή apple, Επισκευή macbook. Στο ολοκληρωμένο μας site www.saver.gr θα βρείτε ανταλακτικά όπως πληκρολογία, οθόνες, μνήμες, ψυχτρες και ανεμιστηράκια για Laptop και Notebook σας. Σε εμάς θα βρείτε το ανταλλακτικό Laptop που αναζητάτε! Οι υπηρεσίες μας στην επισκευή laptop χαρακτηρίζονται από την άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Αρκεί να έρθετε στο εργαστήριο μας βείκου 64 κουκάκι και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες της συσκευής σας. Θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο της συσκευής και θα συζητήσουμε με εσάς για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση και την συμπεριφορά του laptop σας.