Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
 Φορτιστές

Φορτιστές

Οι φορτιστές είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση μπαταριών ή ηλεκτρονικών συσκευών. Ο ρόλος τους είναι να παρέχουν την απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια για να φορτίσουν τη μπαταρία ή να τροφοδοτήσουν τη συσκευή κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Οι φορτιστές μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας ή της συσκευής που πρόκειται να φορτίσουν. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι φορτιστών περιλαμβάνουν:

  1. Φορτιστές USB: Αυτοί οι φορτιστές χρησιμοποιούν ένα ή περισσότερα θύρες USB για τη σύνδεση με τη συσκευή που πρόκειται να φορτιστεί. Είναι ευρέως χρησιμοποιούμενοι για τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ, ακουστικών και άλλων φορητών συσκευών.

  2. Φορτιστές φορητών υπολογιστών: Αυτοί οι φορτιστές είναι σχεδιασμένοι για να φορτίζουν τις μπαταρίες των φορητών υπολογιστών. Συνήθως συνδέονται σε μια πρίζα τοίχου και στη συνέχεια συνδέονται στο φορητό υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου.

  3. Ασύρματοι φορτιστές: Οι ασύρματοι φορτιστές χρησιμοποιούν την τεχνολογία Qi για να φορτίζουν συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Η συσκευή τοποθετείται απλά πάνω στον φορτιστή και η φόρτιση αρχίζει αυτόματα.

Οι φορτιστές μπορεί να διαθέτουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως γρήγορη φόρτιση, προστασία από υπερφόρτιση και βραχυκυκλώματα, αυτόματη απενεργοποίηση και άλλα. Επίσης, η ισχύς του φορτιστή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή που πρόκειται να φορτίσετε.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ τηλ : 2109219783 | 2110129350 | 2102241783

Σκούτερ

Σκούτερ

Εργαλείων

Εργαλείων

Μπαταριών

Μπαταριών

Αυτοκινήτου

Αυτοκινήτου