Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
 UPS

UPS

Ένα UPS (Uninterruptible Power Supply) είναι μια συσκευή που παρέχει προστασία και ανεξάρτητη παροχή ισχύος στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος ή πτώσεων τάσης. Το UPS διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία που φορτίζεται όταν υπάρχει διαθέσιμη ηλεκτρική ενέργεια και την χρησιμοποιεί για να παρέχει σταθερή τροφοδοσία στον υπολογιστή κατά τη διάρκεια των προβλημάτων με το ρεύμα.

Οι κύριες λειτουργίες ενός UPS περιλαμβάνουν:

  1. Προστασία από διακοπές ρεύματος: Το UPS αποτρέπει την απώλεια δεδομένων και την απρόβλεπτη απενεργοποίηση του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος. Παρέχει στον υπολογιστή σας επιπλέον χρόνο για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας και να κλείσετε το σύστημα με ασφάλεια.

  2. Σταθερή τροφοδοσία: Το UPS παρέχει σταθερή και αμετάβλητη τροφοδοσία ρεύματος στον υπολογιστή, αποφεύγοντας πτώσεις τάσης, αιχμές ή παραμορφώσεις που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στον εξοπλισμό. Αυτό μπορεί να προστατεύσει την υγεία του υπολογιστή σας και την απόδοσή του.

  3. Αυτόματη απενεργοποίηση: Ορισμένα UPS διαθέτουν λογισμικό που επιτρέπει την αυτόματη απενεργοποίηση του υπολογιστή σας όταν η μπαταρία του UPS αρχίζει να εξαντλείται. Αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας και την προστασία του υπολογιστή σας από ενδεχόμενες ζημιές.

  4. Προστασία από κύματα και θόρυβο: Τα UPS προστατεύουν τον υπολογιστή σας από κύματα και θόρυβο στο ρεύμα, προσφέροντας καθαρή και σταθερή τροφοδοσία ρεύματος.