Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
 Φορτιστές Laptop

Φορτιστές Laptop

Οι φορτιστές laptop είναι απαραίτητοι για να φορτίζετε τη μπαταρία του laptop σας και να το χρησιμοποιείτε ενώ είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τους φορτιστές laptop:

  1. Συμβατότητα: Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν φορτιστή που είναι συμβατός με το μοντέλο του laptop σας. Οι φορτιστές έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές σε ό,τι αφορά την τάση και το ρεύμα φόρτισης που απαιτείται από το κάθε laptop μοντέλο. Ελέγξτε το εγχειρίδιο του χρήστη του laptop σας ή την ετικέτα στον προηγούμενο φορτιστή για να βρείτε τις σωστές προδιαγραφές.

  2. Τάση και ρεύμα φόρτισης: Οι φορτιστές laptop παρέχουν συγκεκριμένη τάση και ρεύμα φόρτισης. Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν φορτιστή που παρέχει τη σωστή τάση και ρεύμα φόρτισης για το laptop σας. Χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή με μη συμβατές προδιαγραφές μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη μπαταρία ή στο laptop.

  3. Φορτιστής Laptop Asus, Φορτιστής Laptop Acer, Φορτιστής Laptop Dell, Φορτιστής Laptop HP, Φορτιστής Laptop IBM, Φορτιστής Laptop MSI, Φορτιστής Laptop Lenovo, Φορτιστής Laptop Toshiba, Φορτιστής Laptop Samsung, Φορτιστής Laptop Sony Vaio, Φορτιστής Laptop Turbo X, Φορτιστής apple, Φορτιστής macbook.

Acer

Acer

Asus

Asus

Dell

Dell

HP

HP

Lenovo

Lenovo

Macbook

Macbook

Microsoft Surface

Microsoft Surface

MSI

MSI

Quest

Quest

Samsung

Samsung

Sony Vaio

Sony Vaio

Toshiba

Toshiba

Xiaomi

Xiaomi