Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
Μπαταρίες AA/AAA Rechargeables

Μπαταρίες AA/AAA Rechargeables

Οι μπαταρίες AA (αλκαλικές) και AAA (αλκαλικές) είναι πολύ δημοφιλείς μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε πολλές συσκευές όπως τηλεχειριστήρια, παιχνίδια, φακούς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA/AAA προσφέρουν οικονομία, επαναχρησιμοποίηση και προστασία του περιβάλλοντος.

Οι δύο κύριοι τύποι επαναφορτιζόμενων μπαταριών AA/AAA είναι οι εξής:

  1. Νικελο-μεταλλικές μπαταρίες (NiMH): Οι μπαταρίες NiMH είναι ο πιο διαδεδομένος τύπος επαναφορτιζόμενων μπαταριών AA/AAA. Προσφέρουν υψηλή χωρητικότητα και μπορούν να φορτιστούν επανειλημμένα περισσότερες από 500 φορές. Οι μπαταρίες NiMH έχουν μια μικρή αυτοεκφόρτιση, που σημαίνει ότι χάνουν αργά την ενέργειά τους με το πέρασμα του χρόνου, ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας κατάλληλος φορτιστής για τη φόρτιση των μπαταριών NiMH.

  2. Λιθίου ιόντων (Li-ion): Οι μπαταρίες Li-ion είναι πιο συνηθισμένες στις μεγαλύτερες συσκευές, όπως φορητοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μικρότερες εκδόσεις μεγέθους AA/AAA. Οι μπαταρίες Li-ion προσφέρουν υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί ένας φορτιστής που είναι συμβατός με μπαταρίες Li-ion για τη φόρτισή τους.

Για την αγορά μπαταριών AA/AAA επαναφορτιζόμενων, μπορείτε να επισκεφθείτε το καταστημα μας.