Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
Περιφερειακά Η/Υ
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα
Smartphone Parts Power banks

Smartphone Parts Power banks

Τα power banks είναι φορητές συσκευές που περιέχουν ενσωματωμένη μπαταρία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φορτίσουν ηλεκτρονικές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, φορητούς υπολογιστές, ακουστικά και άλλα φορητά ηλεκτρονικά.

Οι power banks παρέχουν επιπλέον ενέργεια όταν βρίσκεστε μακριά από πρίζες ή δεν έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα. Απλά φορτίζετε το power bank πριν από το ταξίδι σας ή την καθημερινή σας δραστηριότητα και μετά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε τις συσκευές σας όποτε χρειάζεστε.

Οι power banks διαθέτουν διάφορες χωρητικότητες μπαταρίας, που μετριέται συνήθως σε μιλιαμπέρωρες (mAh). Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα, τόσο περισσότερες φορτίσεις μπορεί να παρέχει το power bank στις συσκευές σας.

Επίσης, οι power banks διαθέτουν συνήθως πολλαπλές θύρες φόρτισης, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα. Ορισμένα power banks διαθέτουν επίσης γρήγορη φόρτιση, που επιτρέπει την ταχύτερη φόρτιση των συσκευών σας.

Τέλος, υπάρχουν διάφορα μεγέθη και σχέδια power banks για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να βρείτε μικρά και ελαφριά power banks που είναι εύκολα φορητά, καθώς και μεγαλύτερα power banks με μεγαλύτερη χωρητικότητα για μεγαλύτερη διάρκεια φόρτισης.