Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
Περιφερειακά Η/Υ
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα
Οθόνες Laptop

Οθόνες Laptop

Οι οθόνες για τα laptop περιλαμβάνουν διάφορα μεγέθη, τεχνολογίες και χαρακτηριστικά. Εδώ είναι μερικοί συνηθισμένοι τύποι οθονών laptop. Όταν αναζητάτε ανταλλακτική οθόνη για το laptop σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος, την τεχνολογία και την ανάλυση της οθόνης που θέλετε να αντικαταστήσετε, καθώς και τη συμβατότητα με το μοντέλο του laptop σας.

Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε οθόνες για όλα τα μοντέλα Laptop, Τηλ 2109219783

10.0" inch

Οθόνες για ολα τα laptop, Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα!, Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, είναι μια εργάσιμη.

10.1" inch

10.2" inch

Aντικατάσταση οθόνης laptop, για όλα τα μοντέλα της αγοράς, Τιμές χονδρικής.

11.1" inch

Οθόνες για ολα τα laptop, Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα! 
2 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς. Zero pixel policy σε όλες της οθόνες μας.

11.6" inch

12.1" inch

12.5" inch

Οι οθονες Λαπτοπ και τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής. Oθονες για ολες τις Μαρκες Laptop.

13.3" inch

Οθόνες λάπτοπ Τιμές χονδρικής αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα, Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την σπασμένη οθόνη του laptop σας άμεσα.

14.0" inch

Οθόνης Laptop επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές χονδρικής.

14.1" inch

θόνη laptop, ACER - IBM - HP - TOSHIBA - DELL - Lenovo - Samsung - fujitsu siemens - Packard Bell - Sony Vaio - Multirama - Asus - E-Machines | Turbo-X - Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα!

15.4" inch

<p>Όταν αναφέρεστε στην οθόνη ενός laptop 15,6 ιντσών, αναφέρεστε στη διαγώνιο της οθόνης του φορητού υπολογιστή. Η διάμετρος της οθόνης μετριέται από τη μία άκρη της οριζόντιας άκρης της οθόνης στην άλλη οριζόντια άκρη.</p>
<p>Η οθόνη 15,6 ιντσών είναι μια δημοφιλής επιλογή για φορητούς υπολογιστές και προσφέρει ισορροπημένο συνδυασμό μεγέθους και φορητότητας. Η ανάλυση της οθόνης 15,6 ιντσών συνήθως είναι 1920 x 1080 pixels (Full HD), αν και ορισμένα μοντέλα μπορεί να προσφέρουν και υψηλότερες αναλύσεις, όπως 4K.</p>
<p>Οι φορητοί υπολογιστές με οθόνη 15,6 ιντσών είναι ιδανικοί για καθημερινές εργασίες, όπως αναπαραγωγή πολυμέσων, περιήγηση στο διαδίκτυο, γραφειοκρατικές εργασίες και παιχνίδια. Η μεγάλη οθόνη παρέχει επαρκή χώρο για την προβολή περιεχομένου και την εργασία σε πολλά παράθυρα ταυτόχρονα, ενώ παραμένει αρκετά φορητός για μεταφορά.</p>
<p> </p>

15.6" inch

16.0" inch

Οθόνες λάπτοπ Τιμές χονδρικής αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα.

16.4" inch

17.0" inch

17.1" inch

Εδώ θα βρείτε οθονες Λαπτοπ για κάθε τύπο φορητού υπολογιστή. Ειδικές τιμές σε καταστήματα. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα !!!

17.3" inch

Εδώ θα βρείτε οθονες Λαπτοπ για κάθε τύπο φορητού υπολογιστή. Ειδικές τιμές σε καταστήματα. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα !!!

18.4" inch

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε Laptop Touch Screens για όλα τα μοντέλα της αγοράς. Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα. Ειδικές τιμές σε καταστήματα.

Touch Screens Assembly