Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
Περιφερειακά Η/Υ
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα

Οθόνες Laptop

Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε οθόνες για όλα τα μοντέλα Laptop, και Έχουν 2 χρόνια εγγύηση μονό για Zero pixel. Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 2109219783

10.0" inch

Οθόνες για ολα τα laptop, Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα!, Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, είναι μια εργάσιμη.

10.1" inch

10.2" inch

Aντικατάσταση οθόνης laptop, για όλα τα μοντέλα της αγοράς, Τιμές χονδρικής.

11.1" inch

Οθόνες για ολα τα laptop, Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα! 
2 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς. Zero pixel policy σε όλες της οθόνες μας.

11.6" inch

12.1" inch

12.5" inch

Οι οθονες Λαπτοπ και τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής. Oθονες για ολες τις Μαρκες Laptop.

13.3" inch

Οθόνες λάπτοπ Τιμές χονδρικής αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα, Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την σπασμένη οθόνη του laptop σας άμεσα.

14.0" inch

Οθόνης Laptop επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές χονδρικής.

14.1" inch

θόνη laptop, ACER - IBM - HP - TOSHIBA - DELL - Lenovo - Samsung - fujitsu siemens - Packard Bell - Sony Vaio - Multirama - Asus - E-Machines | Turbo-X - Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα!

15.4" inch

<p>Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε οθόνες για όλα τα μοντέλα Laptop, και Έχουν 2 χρόνια εγγύηση μονό για Zero pixel. Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα.</p>

15.6" inch

16.0" inch

Οθόνες λάπτοπ Τιμές χονδρικής αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα.

16.4" inch

17.0" inch

17.1" inch

Εδώ θα βρείτε οθονες Λαπτοπ για κάθε τύπο φορητού υπολογιστή. Ειδικές τιμές σε καταστήματα. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα !!!

17.3" inch

Εδώ θα βρείτε οθονες Λαπτοπ για κάθε τύπο φορητού υπολογιστή. Ειδικές τιμές σε καταστήματα. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα !!!

18.4" inch

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε Laptop Touch Screens για όλα τα μοντέλα της αγοράς. Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα. Ειδικές τιμές σε καταστήματα.

Touch Screens Assembly