Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
Refurbished Laptop

Refurbished Laptop

Τα ανακατασκευασμένα προϊόντα laptop είναι προϊόντα που έχουν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί αλλά έχουν επιστραφεί στον κατασκευαστή ή σε πιστοποιημένο κέντρο ανακατασκευής για επισκευή και ανακατασκευή. Αυτά τα laptops μπορεί να επιστραφούν από πελάτες για διάφορους λόγους, όπως ελαττωματικά, κοσμητικές ατέλειες ή απλά επειδή ο πελάτης άλλαξε γνώμη σύντομα μετά την αγορά.

Η διαδικασία ανακατασκευής περιλαμβάνει:

  1. Επιθεώρηση: Το laptop εξετάζεται λεπτομερώς για τον εντοπισμό οποιουδήποτε προβλήματος ή ελαττώματος.

  2. Επισκευή: Οποιαδήποτε ελαττωματική συστατική μονάδα ή εξάρτηση αντικαθίσταται ή επισκευάζεται για την επαναφορά της λειτουργικότητας του laptop.

  3. Καθαρισμός: Το laptop καθαρίζεται για να αφαιρεθούν τυχόν σκόνη, βρωμιά ή σημάδια.

  4. Δοκιμή: Μετά τις επισκευές και τον καθαρισμό, το laptop υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και λειτουργεί όπως αναμένεται.

  5. Επαναφορά του λογισμικού: Το λειτουργικό σύστημα και το απαραίτητο λογισμικό επανεγκαθίστανται για να παρέχεται μια καθαρή εκκίνηση για τον χρήστη.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ανακατασκευής, το laptop προσφέρεται προς πώληση σε χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με την αρχική του τιμή λιανικής. Αυτό καθιστά τα ανακατασκευασμένα laptops μια ελκυστική επιλογή για τους αγοραστές που επιθυμούν μια αξιόπιστη συσκευή χωρίς να δαπανήσουν μεγάλα ποσά για ένα ολοκαίνουριο.

Τηλεφωνική υποστήριξη : 2109219783 & 2110129350 & 2102241783