Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
Ανταλλακτικά Laptop Antivirus

Ανταλλακτικά Laptop Antivirus

το NOD32 είναι ένα πρόγραμμα αντιβιρικής προστασίας που αναπτύχθηκε από την ESET. Παρέχει προστασία κατά διάφορων τύπων κακόβουλου λογισμικού και προσφέρει χαρακτηριστικά όπως σάρωση ενημερώσεων σε πραγματικό χρόνο, ανάλυση συμπεριφοράς, αποκλεισμός εκμετάλλευσης, αντι-φισινγκ και προστασία από λογισμικό που αιχμαλωτίζει δεδομένα.

Το NOD32 είναι γνωστό για την αποτελεσματική ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και τη χαμηλή χρήση πόρων του συστήματος, κάτι που το καθιστά μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των χρηστών. Είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows και προσφέρει διάφορες εκδόσεις που είναι προσαρμοσμένες για οικιακούς χρήστες, μικρές επιχειρήσεις και επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Για να χρησιμοποιήσετε το NOD32 αντιβιρικό, συνήθως πρέπει να αγοράσετε μια άδεια χρήσης από την ESET ή έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της. Μετά την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση του προγράμματος, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες αντιβιρικής προστασίας που παρέχει το NOD32.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, παρόλο που το NOD32 είναι ένα αξιόπιστο αντιβιρικό πρόγραμμα, κανένα πρόγραμμα αντιβιρικής προστασίας δεν μπορεί να παρέχει 100% προστασία απέναντι σε όλες τις απειλές. Πάντα συνιστάται να τηρείτε ασφαλή πρακτική περιήγησης, να ενημερώνετε το λειτουργικό σας σύστημα και τις εφαρμογές σας τακτικά και να χρησιμοποιείτε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας πέρα ??από το αντιβιρικό λογισμικό για πλήρη προστασία.