Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
Μπαταρίες eBike

Μπαταρίες eBike

Οι μπαταρίες ποδηλάτου ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο του ποδηλάτου και τη χρήση που του δίνετε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μπαταριών που χρησιμοποιούνται σε ποδήλατα, οι κυριότεροι είναι:

  1. Μπαταρίες λιθίου ιόντων (Li-ion): Αυτές οι μπαταρίες είναι ευρέως χρησιμοποιούμενες σε ηλεκτρικά ποδήλατα. Είναι ελαφριές, έχουν υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορούν να τοποθετηθούν στο πλαίσιο του ποδηλάτου ή να είναι αποσπώμενες για ευκολία στη φόρτιση.

  2. Μπαταρίες νικελο-μεταλλικών (NiMH): Αυτοί οι τύποι μπαταριών έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά σε ηλεκτρικά ποδήλατα. Προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση, αλλά έχουν μικρότερη ενεργειακή πυκνότητα από τις μπαταρίες Li-ion.

  3. Μπαταρίες μολύβδου-οξέος (Lead-acid): Αυτές οι μπαταρίες χρησιμοποιούνται συνήθως σε παλαιότερα ηλεκτρικά ποδήλατα. Είναι βαριές και έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις προηγούμενες επιλογές.

Για να αγοράσετε μπαταρία για το ποδήλατό σας, συνιστάται να ενημερωθείτε για τον τύπο και τις προδιαγραφές που απαιτούνται για το συγκεκριμένο μοντέλο του ποδηλάτου σας. Επίσης,

 Πληροφορίες βεΐκου 64 τηλ 2109219783