Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
Περιφερειακά AirTag

Περιφερειακά AirTag

Τα AirTags είναι μια σειρά προϊόντων από την Apple που σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν στον εντοπισμό χαμένων αντικειμένων. Τα AirTags είναι μικρά και πλακάκια στρογγυλού σχήματος που μπορούν να συνδεθούν με αντικείμενα όπως κλειδιά, πορτοφόλια, τσάντες και άλλα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των AirTags περιλαμβάνουν:

  1. Εντοπισμός μέσω της εφαρμογής Find My: Μπορείτε να εντοπίσετε την τοποθεσία των AirTags και των συνδεδεμένων αντικειμένων σας μέσω της εφαρμογής Find My της Apple. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth και το δίκτυο των συσκευών Apple για να σας δείξει την τοποθεσία των αντικειμένων σας σε πραγματικό χρόνο.

  2. Ήχος προσδιορισμού: Μπορείτε να εκπέμπετε έναν ήχο προσδιορισμού από τα AirTags για να βρείτε ευκολότερα τα χαμένα αντικείμενα σας.

  3. Πληροφορίες επαναφοράς: Μπορείτε να προσθέσετε πληροφορίες επαναφοράς, όπως το όνομά σας ή τον αριθμό τηλεφώνου, στα AirTags, προκειμένου να βοηθήσετε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί σας αν βρεθούν τα χαμένα σας αντικείμενα.

  4. Αντοχή στο νερό και τη σκόνη: Τα AirTags είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ακόμα και σε αντικείμενα που εκτίθενται σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.