Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

MacBook Parts

Ανταλλακτικά Macbook, Στην εταιρία μας σας προσφέρουμε ανταλλακτικά και Service Macbook υψηλής ποιότητας, με εγγύηση σωστής λειτουργίας και αποστολή σε ολη την Ελλάδα.

Adapter DC Cord Cable

Βύσματα Τροφοδοσίας Macbook, Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα.

DC Power Jack

LVDS Connector

Macbook WIFI Airport Card

MacBook Wireless Card

Superdrive DVD

Apple MacBook Adhesive Strip Tape

Adhesive Strip Tape

Backlight Board

Backlight Cable

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε ανεμιστηράκια για Macbook . Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα.

CPU Cooling Fan

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε καλωδιοταινίες δίσκων HDD γιά Apple Macbook, Ολα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα.

Hard Drive Cable

Hard Drive Caddy

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε καλωδιοταινίες I/O Board Flex Apple Macbook, Ολα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα.

I/O Board Flex

LCD Rubber Bezel

MacBook Logic Board

Logic Board

LVDS Flex Cable

OEM Μπαταρίες για Macbook 100% συμβατές με την μπαταρία του κατασκευαστή, 12 μήνες εγγύηση.

MackBook Battery

Magic Mouse

Mini DSP Port

Βίδες κάτω καλύμματος για MacBook

Screws Set

Σε εμάς θα βρείτε σκληρους δίσκους Solid State για Macbook. Η αντικατάσταση γίνετε άμεσα και εγγυούμαστε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα.

Solid State Drive

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 2109219783

Speakers

Touchpad Flex Cable

Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε για Macbook Touchpad Trackpad.Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που δεν θα βρείτε το ανταλλακτικό σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Touchpad Trackpad

Type-C OTG

Unibody Rubber Feet

Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε οθόνες για όλα τα μοντέλα iMac. Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που δεν θα βρείτε το ανταλλακτικό σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Οθόνες iMac

Εδώ θα βρείτε Φορτιστές Macbook Κατάλληλο για κάθε τύπο. Ειδικές τιμές σε καταστήματα. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Όλοι οι φορτιστές έρχονται με 2 Χρόνια εγγύηση άμεσης αντικαταστάσεις. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 2109219783
Ν. Δημητρακοπούλου 38 Κουκάκι.

Τροφοδοτικά

iMac Power Supply

Η ιστοσελίδα μας  www.saver.gr ειναι η μοναδική στην Ελλάδα και προσφέρη στους επισκέπτες έναν ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο Οι οθονες MacBook και τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής .Oθονες για ολες τις Μαρκες Laptop! Επισκευή Macbook .

MacBook LCDs

Αντικατάσταση οθόνης σε MacBook, Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα! Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την σπασμένη οθόνη του Macbook σας άμεσα. Τα προϊόντα MacBook Full Screen Assembly συνοδεύονται από 1 χρόνο εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς.

Οθόνες Macbook

Apple / iMac Front Glass

Πληκτρολόγια Macbook με ελληνικούς χαρακτήρες / GK / Greek !!! Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές χοντρικής.

MacBook Keyboards

Keyboard Backlight