Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
Περιφερειακά Η/Υ
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα
Laptop Parts  CPU Fans

Laptop Parts CPU Fans

Ένα ανεμιστηράκι λάπτοπ είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την ψύξη του υπολογιστή σας και τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε ασφαλή επίπεδα. Οι φορητοί υπολογιστές έχουν ενσωματωμένους ανεμιστήρες για να απομακρύνουν τη θερμότητα από τα εσωτερικά τους μέρη, αλλά κατά καιρούς αυτοί οι ανεμιστήρες μπορεί να μην είναι αρκετά αποτελεσματικοί.

Ένα εξωτερικό ανεμιστηράκι λάπτοπ συνήθως προσαρτάται στη βάση του υπολογιστή ή τοποθετείται κοντά σε αυτόν για να παρέχει επιπλέον ψύξη. Τοποθετείται συνήθως σε έναν από τους αεραγωγούς του λάπτοπ ή απλά τοποθετείται στη βάση του για να παρέχει επιπλέον αερισμό. Ο σκοπός του είναι να βοηθήσει στην απόρριψη της θερμότητας από τον υπολογιστή, προσφέροντας μια πηγή ψύξης με επιπλέον αέρα ροής.

Τα ανεμιστήρια λάπτοπ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, και μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία επιλογών στην αγορά. Πριν αγοράσετε ένα ανεμιστηράκι λάπτοπ, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα μοντέλο που είναι συμβατό με το μέγεθος και τον τύπο του λάπτοπ σας.

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop ACER .Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Acer

Advent

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop ASUS. Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Asus

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop DELL. Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Dell

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop Fujitsu Siemens. Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Fujitsu Siemens

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop HP .Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

HP

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop LENOVO .Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Lenovo

LG

MSI

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop LENOVO .Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Packard Bell

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop Samsung .Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Samsung

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop SONY VAIO.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Sony Vaio

Ανεμιστηράκια Laptop Toshiba.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Toshiba

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop TURBO-X.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

TurboX