Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
Ανταλλακτικά Laptop CPU Fans

Ανταλλακτικά Laptop CPU Fans

Ένα ανεμιστηράκι λάπτοπ είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την ψύξη του υπολογιστή σας και τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε ασφαλή επίπεδα. Οι φορητοί υπολογιστές έχουν ενσωματωμένους ανεμιστήρες για να απομακρύνουν τη θερμότητα από τα εσωτερικά τους μέρη, αλλά κατά καιρούς αυτοί οι ανεμιστήρες μπορεί να μην είναι αρκετά αποτελεσματικοί.

Ένα εξωτερικό ανεμιστηράκι λάπτοπ συνήθως προσαρτάται στη βάση του υπολογιστή ή τοποθετείται κοντά σε αυτόν για να παρέχει επιπλέον ψύξη. Τοποθετείται συνήθως σε έναν από τους αεραγωγούς του λάπτοπ ή απλά τοποθετείται στη βάση του για να παρέχει επιπλέον αερισμό. Ο σκοπός του είναι να βοηθήσει στην απόρριψη της θερμότητας από τον υπολογιστή, προσφέροντας μια πηγή ψύξης με επιπλέον αέρα ροής.

Τα ανεμιστήρια λάπτοπ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, και μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία επιλογών στην αγορά. Πριν αγοράσετε ένα ανεμιστηράκι λάπτοπ, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα μοντέλο που είναι συμβατό με το μέγεθος και τον τύπο του λάπτοπ σας.

Acer

Acer

Advent

Advent

Asus

Asus

Dell

Dell

Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens

HP

HP

Lenovo

Lenovo

LG

LG

MSI

MSI

Packard Bell

Packard Bell

Samsung

Samsung

Sony Vaio

Sony Vaio

Toshiba

Toshiba

TurboX

TurboX