Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
Ανταλλακτικά Laptop DC Jacks

Ανταλλακτικά Laptop DC Jacks

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το βύσμα τροφοδοσίας (DC jack) του laptop σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε ή να προσπαθήσετε να επισκευάσετε:

  1. Έλεγχος της σύνδεσης: Βεβαιωθείτε ότι το βύσμα τροφοδοσίας είναι σωστά συνδεδεμένο στην υποδοχή του laptop. Πιέστε το καλά και ελέγξτε αν υπάρχει οποιαδήποτε φυσική βλάβη, όπως κλωτσιές ή σπασίματα.

  2. Έλεγχος της φόρτισης: Βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής λειτουργεί σωστά. Μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδέσετε τον φορτιστή σε άλλη πρίζα ή να δοκιμάσετε έναν διαφορετικό φορτιστή, αν είναι διαθέσιμος.

  3. Επισκόπηση του βύσματος τροφοδοσίας: Ελέγξτε το βύσμα τροφοδοσίας για οποιαδήποτε ορατή ζημιά, όπως σπασίματα ή καμπύλες ακίδες. Εάν παρατηρείτε οποιαδήποτε φυσική βλάβη, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε το βύσμα τροφοδοσίας.

  4. Επανασύνδεση του βύσματος τροφοδοσίας: Εάν είστε έμπειρος χρήστης και έχετε τις απαραίτητες γνώσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε να ανοίξετε το laptop και να ελέγξετε την καλωδίωση του βύσματος τροφοδοσίας. Ελέγξτε αν έχει χαλαρώσει ή έχει καταστραφεί η σύνδεση του βύσματος με την πλακέτα του laptop. Εάν παρατηρείτε ζημιά, θα πρέπει να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε το βύσμα τροφοδοσίας.

Σημειώστε ότι η επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας είναι μια λεπτομερής διαδικασία και μπορεί να απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις.

Acer

Acer

Asus

Asus

Dell

Dell

Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens

Gateway

Gateway

HP

HP

HUAWEI

HUAWEI

IBM

IBM

Lenovo

Lenovo

LG

LG

Packard Bell

Packard Bell

Samsung

Samsung

Sony Vaio

Sony Vaio

Toshiba

Toshiba

TurboX

TurboX