Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
Περιφερειακά Η/Υ
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα
Laptop Parts  DC Jacks

Laptop Parts DC Jacks

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το βύσμα τροφοδοσίας (DC jack) του laptop σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε ή να προσπαθήσετε να επισκευάσετε:

  1. Έλεγχος της σύνδεσης: Βεβαιωθείτε ότι το βύσμα τροφοδοσίας είναι σωστά συνδεδεμένο στην υποδοχή του laptop. Πιέστε το καλά και ελέγξτε αν υπάρχει οποιαδήποτε φυσική βλάβη, όπως κλωτσιές ή σπασίματα.

  2. Έλεγχος της φόρτισης: Βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής λειτουργεί σωστά. Μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδέσετε τον φορτιστή σε άλλη πρίζα ή να δοκιμάσετε έναν διαφορετικό φορτιστή, αν είναι διαθέσιμος.

  3. Επισκόπηση του βύσματος τροφοδοσίας: Ελέγξτε το βύσμα τροφοδοσίας για οποιαδήποτε ορατή ζημιά, όπως σπασίματα ή καμπύλες ακίδες. Εάν παρατηρείτε οποιαδήποτε φυσική βλάβη, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε το βύσμα τροφοδοσίας.

  4. Επανασύνδεση του βύσματος τροφοδοσίας: Εάν είστε έμπειρος χρήστης και έχετε τις απαραίτητες γνώσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε να ανοίξετε το laptop και να ελέγξετε την καλωδίωση του βύσματος τροφοδοσίας. Ελέγξτε αν έχει χαλαρώσει ή έχει καταστραφεί η σύνδεση του βύσματος με την πλακέτα του laptop. Εάν παρατηρείτε ζημιά, θα πρέπει να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε το βύσμα τροφοδοσίας.

Σημειώστε ότι η επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας είναι μια λεπτομερής διαδικασία και μπορεί να απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις.

Βύσμα Τροφοδοσίας DC Power Jack Laptop ACER.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Acer

Βύσμα Τροφοδοσίας DC Power Jack Laptop ASUS.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Asus

Βύσμα Τροφοδοσίας DC Power Jack Laptop DELL.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Dell

Βύσμα Τροφοδοσίας DC Power Jack Laptop Fujitsu Siemens.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Fujitsu Siemens

Gateway

Βύσμα Τροφοδοσίας DC Power Jack Laptop HP.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

HP

IBM

Βύσμα Τροφοδοσίας DC Power Jack Laptop LENOVO.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Lenovo

LG

Packard Bell

Βύσμα Τροφοδοσίας DC Power Jack Laptop SAMSUNG.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Samsung

Βύσμα Τροφοδοσίας DC Power Jack Laptop SONY VAIO.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Sony Vaio

Σε εμάς θα βρείτε καινούργια ανταλλακτικά Ανεμιστηράκια Laptop Toshiba.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

Toshiba

Βύσμα Τροφοδοσίας DC Power Jack Laptop TURBOX.Τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟTI H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕI..

TurboX