Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
Περιφερειακά Η/Υ
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα
Laptop  Lenovo

Laptop Lenovo

Για να πραγματοποιήσετε την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στο laptop σας μέσω της λειτουργίας ανάκτησης (recovery), ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ενεργοποιήστε το laptop και πατήστε τον κατάλληλο πλήκτρο (συνήθως F11, F12 ή ESC) για να μπείτε στη λειτουργία ανάκτησης. Το ακριβές πλήκτρο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή του laptop.

  2. Στη λειτουργία ανάκτησης, θα έχετε επιλογές για την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε την επανεγκατάσταση από μια κρυφή διαμέρισμα ανάκτησης στον σκληρό δίσκο ή από ένα εξωτερικό μέσο επαναφοράς, όπως ένα USB ή ένα DVD επαναφοράς του λειτουργικού συστήματος.

  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη γλώσσα, την περιοχή και να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης.

  4. Επιλέξτε τον σκληρό δίσκο όπου θέλετε να γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και ακολουθήστε τις οδηγίες για τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων του δίσκου.

  5. Αφού ολοκληρωθεί η επανεγκατάσταση, το laptop θα επανεκκινηθεί και θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το νέο εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα.

Σημείωση: Οι ακριβείς οδηγίες για την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος μέσω της λειτουργίας ανάκτησης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή και το μοντέλο του laptop σας. Συνιστώ να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήσης του laptop ή να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του κατασκευαστή για πιο αναλυτικές οδηγίες.