Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS

SERVICE PICK UP

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ | SERVICE ΑΝΕΠΑΦΑ!

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ LAPTOP H TO ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
ΘΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ & ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ!!
  • Παραλαβή της συσκευής σας
  • Τεχνικός έλεγχος
  • Εντοπισμός προβλημάτων - βλαβών
  • Ενημέρωση για το κόστος επισκευής.

Αν δεν συμφωνήσεις με το κόστος επισκευής, δεν προχωράμε και υπάρχει ελάχιστη χρέωση €10 για τον Τεχνικό έλεγχο.
Αν προχωρήσεις σε επισκευή, δεν χρεώνουμε τον τεχνικό έλεγχο.

Απλά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχεις τη συσκευή πίσω στα xέρια σου με γενική ταχυδρομική.

*Σημείωση: Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής είναι δωρεάν για κάθε επισκευή. Εάν η συσκευή σου δεν επισκευάζεται, στην επιστρέφουμε και χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο (10€). Στην περίπτωση που η συσκευή σου επισκευάζεται αλλά δεν επιθυμείς να προχωρήσεις με την επισκευή, χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής (10€). Για επισκευές άνω των 120€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ (επιπλέον κόστος μεταφορικών 10€ για επισκευές αξίας μικρότερης των 120€)

Το παραπάνω κόστος ισχύει για αποστολές μόνο μέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και εφόσον έχει εγκριθεί η αποστολή της συσκευής από το Service των καταστήματων μας.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ONLlNE ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Συμπλήρωσε τα απαιτούμενα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα επισκευής. Επίσης, θα χρειαστεί να εκτυπώσεις και να υπογράψεις τη σχετική φόρμα αποδοχής των όρων για την παραλαβή της συσκευής σου από την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και να την συμπεριλάβεις στο δέμα που θα μας στείλεις.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ

Μας στέλνεις την συσκευή σου για επισκευή μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, τους ενημερώνεις πως η αποστολή γίνεται με χρέωση παραλήπτη. Όλες οι αποστολές μας είναι δωρεάν για δέματα έως 3 κιλά ενώ αν πρόκειται για πιο βαριά δέματα προσφέρουμε προνομιακή έκπτωση.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή σου, πραγματοποιούμε άμεσα τεχνικό έλεγχο, δίχως καμία χρέωση, από το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό μας.
Ελάχιστη χρέωση 10€ μόνο στη περίπτωση μη αποδοχής της επισκευής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε για τα προβλήματα και το κόστος επισκευής κι αν συμφωνείτε, με την έγκριση σας προχωράμε στην επισκευή.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ

Μετά το service, η συσκευή επιστρέφεται στο χώρο σου και την παραλαμβάνεις δίχως καμία περαιτέρω χρέωση, εφόσον έχει εξοφληθεί το κόστος της επισκευής. Μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβεις τη συσκευη ή να επιλέξεις να πληρώσεις με κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω PayPal. Σε αυτη την περίπτωση, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, σου αποστέλλουμε τη συσκευη σου.
Service Laptop Συμπληρώστε τη φόρμα Service Mobile & Tablets Συμπληρώστε τη φόρμα