Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & Επισκευή Laptop στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ    210 921 9783 | 211 012 9350

Η εμπειρία μας στον χώρο της τεχνολογίας αποτελούν εγγύηση για την επισκευή του λάπτοπ σας, με άμεση εξυπηρέτηση για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα των φορητών υπολογιστών. Καλέστε μας και εξακριβώστε απο μόνοι σας γιατί είμαστε η πιο αξιόπιστη εταιρεία επισκευής laptop στην Ελλάδα!
Εισάγουμε, χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς αυθεντικών προϊόντων όλων των κατασκευαστών και βρίσκουμε ταχύτατα τη λύση στο πρόβλημά σας, σε όλα τα μοντέλα τις αγοράς.


Συμπληρώστε online τη φόρμα επισκευής


Συμπλήρωσε τα απαιτούμενα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα επισκευής. Επίσης, θα χρειαστεί να εκτυπώσεις και να υπογράψεις τη σχετική φόρμα αποδοχής των όρων για την παραλαβή της συσκευής σου από την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και να την συμπεριλάβεις στο δέμα που θα μας στείλεις

Επισκευή laptop Αθήνα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ LAPTOP ΑΘΗΝΑ


Στην εταιρία μας σας προσφέρουμε ανταλλακτικά και Service Laptop υψηλής ποιότητας, με εγγύηση σωστής λειτουργίας και αποστολή σε ολη την Ελλάδα. Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service όλων των μοντέλων Laptop της αγοράς. Στο ολοκληρωμένο μας site www.saver.gr θα βρητε ανταλακτικά όπως πληκρολογία, οθόνες , μνήμες ψυχτερς και ανεμιστηράκια για Laptop και Notebook σας. Σε εμάς θα βρείτε το ανταλλακτικό Laptop που αναζητάτε!

Επισκευή Macbook

ΕΠΙΣΚΕΥΗ MACBOOK


Σε ιδιαίτερα μηχανήματα, ταιριάζει ξεχωριστή προσοχή και γνώση. Μιλάμε βέβαια για τη μεγάλη μας αγάπη, τα MacBook! Σας προσφ’ερουμε δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε αυτά τα μικρά κοσμήματα . Η τεχνογνωσία μας, σας προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη σας, εύκολα και άμεσα! Εχουμε εξασφαλίσει για έσας άμεσα διαθέσιμα όλα τα ανταλλακτικά, και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε τύπο επισκευής χάρις στο εξειδικευμενο τεχνικό προσωπικό.

Εγκατάσταση Antivirus

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ANTIVIRUS


Αν χρησιμοποιείτε Laptop χωρίς πρόγραμμα προστασίας ιών, είναι θέμα χρόνου να μολυνθεί με ιό το σύστημα σας. Κάθε μέρα κυκλοφορούν καινούριοι ιοί που δημιουργούνται για να μολύνουν τον υπολογιστή σας και να σας κλέψουν κωδικούς πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών, δεδομένα πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης ιστοσελίδων ακόμα και σημαντικά έγγραφα. Θα σας εγκαταστήσουμε και ρυθμίσουμε το λογισμικό προστασίας ιών για να βεβαιωθούμε ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται.ΕΠΙΣΚΕΥΗ INVERTER ΟΘΟΝΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ INVERTER ΟΘΟΝΗΣ


Αντικατάσταση inverter laptop Acer, συμπτώματα για το χαλασμένο inverter, που δείχνουν ότι θα χρειαστείτε επισκευή inverter laptop, είναι τα εξής:

 • Το laptop ξεκινάει, αλλά η οθόνη παραμένει σβηστή
 • Η οθόνη του laptop σας τρεμοσβήνει
 • Η οθόνη του laptop σας ανάβει και σβήνει
 • Η εικόνα στην οθόνη LCD του laptop σας είναι είτε πολύ σκοτεινή, είτε πολύ αχνή ή γκρίζα
 • Η οθόνη του laptop σας δεν φωτίζεται ομοιόμορφα, αλλά έχει περιοχές πιο φωτεινές ή πιο σκοτεινές


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ


Η αλλαγή σκληρού δίσκου laptop είναι μια επισκευή που αξίζει να γίνει, όταν ο σκληρός δίσκος του φορητού σας υπολογιστή δεν ανταποκρίνεται πια στις ανάγκες σας και δεν χωράει πια τα δεδομένα σας. Πριν προχωρήσετε στη σκέψη για την αγορά καινούργιου laptop, δοκιμάστε να αλλάξετε το σκληρό του δίσκου με άλλο, μεγαλύτερης χωρητικότητας και μεγαλύτερης ταχυτητας, 7200RPM που θα τον κάνει και πάλι λειτουργικό και θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ LAPTOP

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ LAPTOP


Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.saver.gr θα βρείτε τα καλύτερα πληκτρολόγια για Laptop και Notebook της αγοράς όπως ACER, IBM, HP, TOSHIBA, DELL, Lenovo, Samsung, fujitsu siemens, Packard Bell, Sony Vaio, Multirama, Asus, E-Machines, Turbo-X και αλα. Η αντικατάσταση τον πληκτρολογίων γίνετε από εξειδικευμένους τεχνικούς στον χώρο της επισκευής Laptop και έτσι σας εγγυούμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ LAPTOP

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ LAPTOP


Η ιστοσελίδα μας www.saver.gr ειναι η μοναδική στην Ελλάδα και προσφέρει στους επισκέπτες έναν ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο.
Οι οθονες Λαπτοπ και τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λειτουργίας και δυνατότητα αποστολής. Οθόνη laptop, ACER - IBM - HP - TOSHIBA - DELL - Lenovo - Samsung - fujitsu siemens - Packard Bell - Sony Vaio - Multirama - Asus - E-Machines | Turbo-X - Macbook - Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα!
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την σπασμένη οθόνη του laptop σας άμεσα.


ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΥΣΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΥΣΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ


Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας του laptop σας αυθημερόν. Παρέχουμε εγγύηση αντικατάστασης βύσματος. Συνηθισμένα Συμπτώματα Προβλημάτων Τροφοδοσίας είναι τα παρακάτω:

 • Η μπαταρία του λάπτοπ δε φορτίζει
 • Η φόρτιση της μπαταρίας του λάπτοπ γίνεται διακεκομμένα
 • Το λαμπάκι της φόρτισης ανάβει και σβήνει με τυχαίο ρυθμό
 • Το λάπτοπ δεν ανοίγει όταν είναι/δεν είναι συνδεδεμένη η μπαταρία
 • Η οθόνη αλλάζει φωτεινότητα μετακινώντας το φορτιστή, ή κουνώντας το βύσμα τροφοδοσίας
 • Διάγνωση βλάβης Δωρεάν

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ LAPTOP / MACBOOK

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ LAPTOP / MACBOOK


Αν το Laptop σας κολλάει η η οθόνη μαυρίζει μάλλον χιάζετε αναβάθμιση μνήμης Ram. Η μνήμη Ram του υπολογιστή σας αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα και τα αρχεία που χρειάζονται για τη λειτουργία του. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζωντανέψει επάνω την απόδοση το Laptop σας είναι με την αύξηση και την αναβάθμιση της μνήμης Ram. Στην εταιρεία μας www.saver.gr εχουμε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα απο μνήμες Ram και οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, εργαλεία και πείρα ώστε είναι σε θέση να Αναβαθμίσουν με επαγγελματισμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα ανάλογα με τις ανάγκες σας.