Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
Ανταλλαγή - Επισκευή Οθόνης Laptop
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ    210 921 9783 | 211 012 9350

Έσπασε η οθόνη σας ? έχει γρατζουνίες ? ... μήπως δεν ανάβει ή μήπως η οθόνη του laptop σας εμφανίζει γραμμές ?Ότι και να γίνει, μην ανυσηχείς! Αν έχει σπάσει η οθόνη ή απλά έχει ραγίσει και δεν μπορείς να δουλέψεις, αν δεν ανάβει καθόλου ή ανάβει αλλά η ευκρίνεια και η φωτεινότητα είναι υποτυπώδης και είναι πολύ σκοτεινή, αν παρουσιάζει γραμμές, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να την αντικαταστήσουμε με καινούργια.

Διαθέτουμε ίσως την πιο πλούσια γκάμα σε οθόνες για laptop, σε κάθε πιθανό μέθεγος και ανάλυση και μπορούμε να αντικαταστήσουμε την οθόνη με την καινούργια σε περίπου 1 ώρα.

Το μόνο που μένει να κάνεις είναι, αν δεν είσαι σίγουρος για το μέγεθος ή το είδος της οθόνης που χρειάζεσαι, να μας καλέσεις για να σε βοηθήσουμε να βρεις την κατάλληλη οθόνη για το laptop σου.


Αντικατάσταση οθόνης laptop

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ LAPTOP

Η ιστοσελίδα μας www.saver.gr ειναι η μοναδική στην Ελλάδα και προσφέρει στους επισκέπτες έναν ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο. Οι οθονες Λαπτοπ και τα ανταλλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και υψηλής ποιότητας, με εγγύηση σωστής λειτουργίας και δυνατότητα αποστολής. Οθόνη laptop, ACER - IBM - HP - TOSHIBA - DELL - Lenovo - Samsung - fujitsu siemens - Packard Bell - Sony Vaio - Multirama - Asus - E-Machines | Turbo-X - Macbook - Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα! Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την σπασμένη οθόνη του laptop σας άμεσα.

Επισκευή Inverter Οθόνης

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ INVERTER ΟΘΟΝΗΣ

Αντικατάσταση inverter laptop Acer, συμπτώματα για το χαλασμένο inverter που δείχνουν ότι θα χρειαστείτε επισκευή inverter laptop, είναι τα εξής:

  • Το laptop ξεκινάει , αλλά η οθόνη παραμένει σβηστή
  • Η οθόνη του laptop σας τρεμοσβήνει
  • Η οθόνη του laptop σας ανάβει και σβήνει
  • Η εικόνα στην οθόνη LCD του laptop σας είναι είτε πολύ σκοτεινή, είτε πολύ αχνή ή γκρίζα
  • Η οθόνη του laptop σας δεν φωτίζεται ομοιόμορφα, αλλά έχει περιοχές πιο φωτεινές ή πιο σκοτεινές
Επισκευή Laptop Αθήνα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ LAPTOP ΑΘΗΝΑ

Στην εταιρία μας σας προσφέρουμε ανταλλακτικά και Service Laptop υψηλής ποιότητας, με εγγύηση σωστής λειτουργίας και αποστολή σε ολη την Ελλάδα. Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service όλων των μοντέλων Laptop της αγοράς. Στο ολοκληρωμένο μας site www.saver.gr θα βρείτε ανταλακτικά όπως πληκρολογία, οθόνες, μνήμες ψύχτρες και ανεμιστηράκια για Laptop και Notebook.
Σε εμάς θα βρείτε το ανταλλακτικό Laptop που αναζητάτε!

Επισκευή Macbook

ΕΠΙΣΚΕΥΗ MACBOOK

Σε ιδιαίτερα μηχανήματα, ταιριάζει ξεχωριστή προσοχή και γνώση. Μιλάμε βέβαια για τη μεγάλη μας αγάπη, τα MacBook! Σας προσφέρουμε δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε αυτά τα μικρά κοσμήματα. Η τεχνογνωσία μας σας προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη σας, εύκολα και άμεσα!
Εχουμε εξασφαλίσει για έσας άμεσα διαθέσιμα όλα τα ανταλλακτικά, και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε τύπο επισκευής χάρις στο εξειδικευμενο τεχνικό προσωπικό.

Εγκατάσταση Antivirus

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ANTIVIRUS

Αν χρησιμοποιείτε Laptop χωρίς πρόγραμμα προστασίας ιών, είναι θέμα χρόνου να μολυνθεί με ιό το σύστημα σας. Κάθε μέρα κυκλοφορούν καινούριοι ιοί που δημιουργούνται για να μολύνουν τον υπολογιστή σας και να σας κλέψουν κωδικούς πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών, δεδομένα πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης ιστοσελίδων ακόμα και σημαντικά έγγραφα. Θα σας εγκαταστήσουμε και ρυθμίσουμε το λογισμικό προστασίας ιών για να βεβαιωθούμε ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται.

Αντικατάσταση Πληκτρoλογίου Laptop

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ LAPTOP

Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.saver.gr θα βρείτε τα καλύτερα πληκτρολόγια για Laptop και Notebook της αγοράς όπως ACER, IBM, HP, TOSHIBA, DELL, Lenovo, Samsung, fujitsu siemens, Packard Bell, Sony Vaio, Multirama, Asus, E-Machines, Turbo-X και αλα. Η αντικατάσταση τον πληκτρολογίων γίνετε από εξειδικευμένους τεχνικούς στον χώρο της επισκευής Laptop και έτσι σας εγγυούμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Η αλλαγή σκληρού δίσκου laptop είναι μια επισκευή που αξίζει να γίνει, όταν ο σκληρός δίσκος του φορητού σας υπολογιστή δεν ανταποκρίνεται πια στις ανάγκες σας και δεν χωράει πια τα δεδομένα σας. Πριν προχωρήσετε στη σκέψη για την αγορά καινούργιου laptop, δοκιμάστε να αλλάξετε το σκληρό του δίσκου με άλλο, μεγαλύτερης χωρητικότητας και μεγαλύτερης ταχύτητας, SSD που θα το κάνει και πάλι λειτουργικό και θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΙΣΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας του laptop σας αυθημερόν. Παρέχουμε εγγύηση αντικατάστασης βύσματος. Συνηθισμένα συμπτώματα Προβλημάτων Τροφοδοσίας είναι τα παρακάτω:

  • Η μπαταρία του λάπτοπ δε φορτίζει
  • Η φόρτιση της μπαταρίας του λάπτοπ γίνεται διακεκομμένα
  • Το λαμπάκι της φόρτισης ανάβει και σβήνει με τυχαίο ρυθμό
  • Το λάπτοπ δεν ανοίγει όταν είναι / δεν είναι συνδεδεμένη η μπαταρία
  • Η οθόνη αλλάζει φωτεινότητα μετακινώντας το φορτιστή, ή κουνώντας το βύσμα τροφοδοσίας

Διάγνωση βλάβης δωρεάν

Αναβάθμιση Laptop / Macbook

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ LAPTOP / MACBOOK

Αν το Laptop σας κολλάει η η οθόνη μαυρίζει μάλλον χιάζετε αναβάθμιση μνήμης Ram. Η μνήμη Ram του υπολογιστή σας αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα και τα αρχεία που χρειάζονται για τη λειτουργία του. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζωντανέψει επάνω την απόδοση το Laptop σας είναι με την αύξηση και την αναβάθμιση της μνήμης Ram.
Στην εταιρεία μας www.saver.gr εχουμε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα απο μνήμες Ram και οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, εργαλεία και πείρα ώστε είναι σε θέση να Αναβαθμίσουν με επαγγελματισμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα ανάλογα με τις ανάγκες σας.