Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS

Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service όλων των smartphones της αγοράς. Στο ολοκληρωμένο μας site www.saver.gr, αλλά και στο μας κατάστημα στη Βείκου 64 στο Κουκακι (τηλ : 2121062718) θα βρείτε ανταλλακτικά κινητών και επισκευές στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται με αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα. Οι υπηρεσίες μας στην επισκευή και στο service smartphones χαρακτηρίζονται από την άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Αρκεί να έρθετε στο εργαστήριο μας Βείκου 64 στο Κουκακι και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες της συσκευής σας, Θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο της συσκευής και θα συζητήσουμε με εσάς για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση και την συμπεριφορά του smartphone σας.

Επισκευές iPhone - Samsung - Huawei - Xiaomi service και Αλλαγή Οθόνης Κινητού, Αν η οθόνη του κινητού σας έχει σπάσει ή έχει υποστεί ζημιά λόγω πτώσης Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά επισκευής.