Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
Περιφερειακά Η/Υ
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα
Αξεσουάρ  USB-C Hubs

Αξεσουάρ USB-C Hubs

Τα USB-C hubs είναι αξεσουάρ που επεκτείνουν τις δυνατότητες ενός θύρας USB-C σε έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή. Αυτά τα hubs παρέχουν πολλαπλές θύρες σύνδεσης, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε περιφερειακές συσκευές και να επεκτείνετε τη συμβατότητα του συστήματός σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο USB-C hub με τις εξής θύρες:

  1. Θύρες USB-A: Αυτές οι θύρες είναι συμβατές με τις συσκευές USB παλαιότερων γενεών, όπως ποντίκια, πληκτρολόγια, σκληρούς δίσκους και εκτυπωτές.

  2. Θύρες HDMI ή DisplayPort: Αυτές οι θύρες επιτρέπουν τη σύνδεση του υπολογιστή σας με εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση για να δείτε την εικόνα σε μεγαλύτερη οθόνη.

  3. Θύρες Ethernet: Αυτές οι θύρες σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε σε καλωδιακά δίκτυα Ethernet για γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο.

  4. Θύρες κάρτας SD / microSD: Αυτές οι θύρες επιτρέπουν την ανάγνωση και τη μεταφορά δεδομένων από κάρτες μνήμης SD ή microSD.

  5. Θύρες ακουστικών και μικροφώνου: Αυτές οι θύρες σας επιτρέπουν να συνδέσετε ακουστικά ή ακουστικά με μικρόφωνο για ήχο και επικοινωνία.

  6. Θύρες USB-C Pass-Through Charging: Ορισμένα USB-C hubs διαθέτουν θύρες φόρτισης που σας επιτρέπουν να φορτίζετε τη συσκευή σας ενώ χρησιμοποιείτε το hub.

Αυτά είναι μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά που παρέχουν τα USB-C hubs. Επιλέξτε ένα hub που πληροί τις ανάγκες σας και είναι συμβατό με τη συσκευή σας. Θα πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι το hub είναι από έγκυρο κατασκευαστή και παρέχει αξιόπιστη ποιότητα και απόδοση.