Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
Περιφερειακά Η/Υ
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα
 TP-Link Προϊόντα

TP-Link Προϊόντα

Η TP-Link είναι μια καταξιωμένη εταιρεία που παράγει διάφορα προϊόντα δικτύωσης και επικοινωνίας. Ανάμεσα στα προϊόντα της TP-Link περιλαμβάνονται:

  1. Δρομολογητές (Routers): Οι δρομολογητές TP-Link προσφέρουν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και είναι κατάλληλοι για την σύνδεση πολλών συσκευών σε ένα δίκτυο.

  2. Ασύρματα σημεία πρόσβασης (Wireless Access Points): Τα ασύρματα σημεία πρόσβασης της TP-Link επιτρέπουν την δημιουργία ασύρματων δικτύων και την επέκταση της κάλυψης του σήματος Wi-Fi.

  3. Ενισχυτές σήματος Wi-Fi (Wi-Fi Extenders): Οι ενισχυτές σήματος Wi-Fi της TP-Link βοηθούν στην επέκταση του ασύρματου σήματος Wi-Fi και την ενίσχυση της σύνδεσης σε απομακρυσμένες περιοχές του σπιτιού ή του γραφείου.

  4. Εξοικονόμηση ενέργειας (Smart Plugs): Οι έξυπνες πρίζες της TP-Link σας επιτρέπουν να ελέγχετε και να παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών από το smartphone ή το tablet σας.

  5. Κάμερες ασφαλείας (Security Cameras): Οι κάμερες ασφαλείας της TP-Link προσφέρουν επίβλεψη και ασφάλεια για το σπίτι ή το γραφείο σας, με δυνατότητες όπως εγγραφή βίντεο, ανίχνευση κίνησης και απομακρυσμένη πρόσβαση.

Αυτά είναι μερικά από τα προϊόντα που παράγει η TP-Link. Η εταιρεία προσφέρει επίσης διάφορες άλλες λύσεις δικτύωσης και έξυπνης τεχνολογίας.