Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Φορτιστές MacBook
Φορτιστές USB-C
Φορτιστές Κινητών
UPS
Green Cell Batteries - Επίσημοι μεταπωλητές

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Ως επισημοι μεταπωλητές της Green Cell σας προτείνουμε μια νέα γενιά μπαταρίας που καθιστά τον φορητό υπολογιστή σας Ή το κινητό σας. Οι μπαταρίες Green Cell είναι πλήρως συμβατά μοντέλα εξοπλισμένα με κυψέλες υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το Laptop σας. Η αναζωογόνηση του φορητού υπολογιστή σας είναι η ειδικότητά μας.

Η σειρά μπαταριών PRO έχει δημιουργηθεί για χρήστες που επιθυμούν μεγαλύτερες ώρες εργασίας. Χάρη στη χρήση κυττάρων SDΙ Samsung με αυξημένη απόδοση, οι μπαταρίες PRO βελτιώνουν σημαντικά την άνεση της φορητής εργασίας.

"Για να είμαστε καλύτεροι από το πρωτότυπο" - αυτή η φράση μας παρακίνησε κατά το σχεδιασμό της σειράς μπαταριών ULTRA. Μέσα σε αυτές τις μπαταρίες είναι οι καλύτερες κατηγορίες Panasonic που μπορούν να σας επιτρέψουν να επιτύχετε χρόνο εργασίας διπλάσιο από τα αρχικά μοντέλα.

Τύποι Μπαταριών Green Cell :

Standard: 500+ κύκλους φόρτισης
Οι μπαταρίες Green Cell είναι πλήρως συμβατά μοντέλα εξοπλισμένα με κυψέλες υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

PRO: 700+ κύκλους φόρτισης
Η σειρά μπαταριών PRO έχει δημιουργηθεί για χρήστες που επιθυμούν μεγαλύτερες ώρες εργασίας. Χάρη στη χρήση των κυψελών SDI της Samsung με αυξημένη απόδοση, οι μπαταρίες PRO βελτιώνουν σημαντικά την άνεση της κινητής εργασίας.

ULTRA: 1000+ κύκλους φόρτισης
“To be better than original” - αυτή η φράση μας ώθησε όταν σχεδιάζαμε τη σειρά μπαταριών ULTRA. Μέσα σε αυτές τις μπαταρίες βρίσκονται οι καλύτερες στην κλάση κυψέλες από την Panasonic, που μπορούν να σας επιτρέψουν να πετύχετε διπλάσιο χρόνο εργασίας από τις αυθεντικές μπαταρίες.