Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα
ATX Power Supplies

Επισκευή laptop

Διαγνωστικός έλεγχος

Το laptop σας, ενας ολόκληρος κόσμος, για άλλους μεσο ψυχαγωγίας, για αλλους πηγη πληροφόρησης και για πολλούς απο εσάς ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην καθημερινότητά σας. Σας χαλάσε και θέλετε να επισκευαστεί άμεσα; Δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε; Έχετε καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν μπορείτε να το εντοπίσετε; Το πρώτο βήμα είναι η διάγνωση του προβλήματος. Μια ολοκληρωμένη διάγνωση απαιτεί λεπτομερείς ελέγχους πανω σε μια συσκευή με αποτέλεσμα ο τεχνικός να ανακαλύψει τη βλάβη.

Στο Saver.gr θα διαγνώσουμε εντελώς δωρεάν το πρόβλημα του laptop σας
και θα εκτιμήσουμε το κόστος επισκευής του.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ONLlNE ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Συμπλήρωσε τα απαιτούμενα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα επισκευής. Επίσης, θα χρειαστεί να εκτυπώσεις και να υπογράψεις τη σχετική φόρμα αποδοχής των όρων για την παραλαβή της συσκευής σου από την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και να την συμπεριλάβεις στο δέμα που θα μας στείλεις.

Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή όλων των μοντέλων Laptop της αγοράς. Στο ολοκληρωμένο μας site www.saver.gr θα βρείτε ανταλακτικά όπως πληκρολογία, οθόνες, μνήμες, ψυχτρες και ανεμιστηράκια για Laptop και Notebook σας. Σε εμάς θα βρείτε το ανταλλακτικό Laptop που αναζητάτε! Οι υπηρεσίες μας στην επισκευή laptop χαρακτηρίζονται από την άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Αρκεί να έρθετε στο εργαστήριο μας και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες της συσκευής σας. Θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο της συσκευής και θα συζητήσουμε με εσάς για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση και την συμπεριφορά του laptop σας.