Στην εταιρία μας σας προσφέρουμε ανταλλακτικά και Service Laptop υψηλής ποιότητας, Αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service όλων των μοντέλων Laptop της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε 2109219783 .
Επισκευές κινητών - HUAWEI - IPHONE - SAMSUNG - XIAOMI.
Στο νέο μας κατάστημα στη Βεΐκου 64 στο Κουκάκι (τηλ : 2121062718)

Τρόποι πληρωμής

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στους παρακάτω παρακάτω λογαριασμόυς :

                    JOCA BEHARE SHYQERI
                 ΑΦΜ: 109848240  ΣΤ' ΑΘΗΝΩΝ
                 Αριθμός ΓΕΜΗ: 009230201000
                 ΚΩΣΤΕΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

*Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης με email Info@saver.gr 


2. Με αντικαταβολή.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στον χώρο σας από την Γενική Ταχυδρομική (Courier).

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με Courier, επιβαρύνονται με 5 ευρώ, έξοδα συσκευασίας, αποστολής και αντικαταβολής, για βάρος μέχρι 2 κιλά.


3. Με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα & (PayPal).

Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που θα υποβάλλετε με την παραγγελία σας. Η πληρωμή μέσω Paypal έχει επιβάρυνση 4% επί της τελικής αξίας των προϊόντων.

Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server  με κρυπτογράφηση 128 bit. Για την παραλαβή των προϊόντων πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας, έχοντας μαζί την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά του. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο σε καμία περίπτωση.

4. Προτού κανετε την παραγγελία σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα βεβαιωθείτε πως ειναι άμεσα Διαθέσιμο ανταλλακτικό σας.