Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Αναζήτηση

Κάρτες VGA
UPS
Repair Tools
TP-Link Προϊόντα
ATX Power Supplies

Τρόποι πληρωμής

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στους παρακάτω παρακάτω λογαριασμόυς :

  • Τράπεζας Πειραιώς
  • IBAN GR 84 0172 0520 0050 5210 2028 641
  • Τράπεζας eurobank
  • IBAN GR 81 0260 2070 0006 5020 1570 917

 

  • Στοιχεία Καταστήματος

                      SAVER Ι.Κ.Ε.
                 ΑΦΜ: 801494253  A' ΑΘΗΝΩΝ
                 Αριθμός ΓΕΜΗ: 157947801000
                

*Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης με email Info@saver.gr 

 

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική (Courier)., επιβαρύνονται με 3,50 ευρώ, έξοδα συσκευασίας, αποστολής  για βάρος μέχρι 2 κιλά.


1. Με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server  με κρυπτογράφηση 128 bit. Για την παραλαβή των προϊόντων πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας, έχοντας μαζί την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά του. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο σε καμία περίπτωση.

2. Προτού κανετε την παραγγελία σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα βεβαιωθείτε πως ειναι άμεσα Διαθέσιμο.

 

Για την παραλαβή της παραγγελίας, θα χρειαστεί να επιδεικνύεις στον  συνεργάτη-μεταφορέα την επιβεβαίωση της παραγγελίας και καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης)