Στην εταιρία μας σας προσφέρουμε ανταλλακτικά και Επισκευές Laptop υψηλής ποιότητας, Αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service όλων των μοντέλων Laptop της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε 2109219783 .
Επισκευές κινητών - HUAWEI - IPHONE - SAMSUNG - XIAOMI.
Στο νέο μας κατάστημα στη Βεΐκου 64 στο Κουκάκι (τηλ : 2121062718)

Τρόποι αποστολής

1. Παραλαβή απο το καταστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας απο το κατάστημα μας που βρίσκεται στην οδο N.Δημητρακοπούλου 38 στο Κουκακι.


2. Μέσο courier της Γενικής Ταχυδρομικής

Παραγγελίες που έχουν ληφθεί μέχρι 14:00 εκτελούνται την ίδια μέρα, και, παραγγελίες που έχουν ληφθεί μετά 14:00 εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας , εξαρτάται απο την περιοχή και κατα πόσο βρίσκεστε πλησίον κέντρου διανομής της γενικής ταχυδρομικής.

Έξοδα Αποστολής & Αντικαταβολής

Για αποστολές εντός Ελλάδας για δέματα μέχρι 2 κιλά  μεταφορά και παράδοση με αντικαταβολή η χρέωση είναι 3,50 €

παραδίδουμε εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

Για παράδοση Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 4,00 €

Η παραγγελία σας αποστέλλεται σφραγισμένη. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας στο 2109219783.

Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, μπορείτε να το δηλώσετε στην σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, στο πεδίο "Παρατηρήσεις"