Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo
UPS Υπολογιστών, για την προστασία των συσκευών σας από τις διακυμάνσεις και την πτώση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Επισκευή Laptop

Επισκευή Laptop στην Αθήνα

Στην εταιρία μας σας προσφέρουμε ανταλλακτικά και Service Laptop υψηλής ποιότητας, με εγγύηση σωστής λειτουργίας και αποστολή σε ολη την Ελλάδα. Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service όλων των μοντέλων Laptop της αγοράς.Στο ολοκληρωμένο μας site www.saver.gr θα βρητε ανταλακτικά όπως πληκρολογία,  οθόνες , μνήμες ψυχτερς και ανεμιστηράκια για Laptop και Notebook σας.Σε εμάς θα βρείτε το ανταλλακτικό Laptop που αναζητάτε!

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου Laptop

Η αλλαγή σκληρού δίσκου laptop είναι μια επισκευή που αξίζει να γίνει, όταν ο σκληρός δίσκος του φορητού σας υπολογιστή δεν ανταποκρίνεται πια στις ανάγκες σας και δεν χωράει πια τα δεδομένα σας. Πριν προχωρήσετε στη σκέψη για την αγορά καινούργιου laptop, δοκιμάστε να αλλάξετε το σκληρό δίσκου του με άλλο, μεγαλύτερης χωρητικότητας και  μεγαλύτερης ταχιτιτας , 7200RPM που θα τον κάνει και πάλι λειτουργικό και θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα. Τιμή Από 15,00 €

Αναβάθμιση Laptop

 Αν το Laptop σας κολλάει η η οθόνη μαυρίζει μάλλον χιάζετε αναβάθμιση μνήμης Ram. Η μνήμη Ram του υπολογιστή σας αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα και τα αρχεία που χρειάζονται για τη λειτουργία του.Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζωντανέψει επάνω την απόδοση το Lptop σας είναι με την αύξηση και την αναβάθμιση της μνήμης Ram.Το μέγεθος της μνήμης είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπως και η ταχύτητά της.Μια μικρής χωρητικότητας μνήμη θα σας προκαλέσει διάφορα προβλήματα στη χρήση του Laptop σας. Στην εταιρεία  μας www.saver.gr  εχουμε πρόσβαση μια μεγάλη γκάμα απο μνήμες Ram και οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, εργαλεία και πείρα ώστε είναι σε θέση να Αναβαθμίσουν με επαγγελματισμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την μνήμη Ram tou Laptop σας,έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα και το Laptop σας να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Τιμή Από 20,00 €

 Εγκατάσταση Antivirus σε laptop

Εγκατάσταση Antivirus σε laptop, Αν χρησιμοποιείτε Laptop χωρίς πρόγραμμα προστασίας ιών, είναι θέμα χρόνου να μολυνθεί με ιό το σύστημα σας. Κάθε μέρα κυκλοφορούν καινούριοι ιοί που δημιουργούνται για να μολύνουν τον υπολογιστή σας και να σας κλέψουν κωδικούς πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών, δεδομένα πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης ιστοσελίδων ακόμα και σημαντικά έγγραφα. Θα σας εγκαταστήσουμε και ρυθμίσουμε το λογισμικό προστασίας ιών για να βεβαιωθούμε ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται. Τιμή Από 15,00 €

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας Laptop

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας του laptop σας αυθημερόν. Παρέχουμε εγγύηση αντικατάστασης βύσματος .

Συνηθισμένα Συμπτώματα Προβλημάτων Τροφοδοσίας

 • Η μπαταρία του λάπτοπ δε  φορτίζει.
 • Η φόρτιση της μπαταρίας του λάπτοπ γίνεται διακεκομμένα.
 • Το λαμπάκι της φόρτισης ανάβει και σβήνει με τυχαίο ρυθμό.
 • Το λάπτοπ δεν ανοίγει όταν είναι/δεν είναι συνδεδεμένη η μπαταρία.
 • Η οθόνη αλλάζει φωτεινότητα μετακινώντας το φορτιστή, ή κουνώντας το βύσμα τροφοδοσίας.
 • Διάγνωση βλάβης Δωρεάν
 • Τιμή Από *35,00 €

 

Επισκευή Πληκτρολογίου Laptop

Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα  www.saver.gr  θα βρείτε τα καλύτερα πληκτρολόγια για Laptop και Notebook της αγοράς όπως ACER, IBM, HP, TOSHIBA, DELL, Lenovo, Samsung, fujitsu siemens, Packard Bell, Sony Vaio, Multirama,Asus,E-Machines, Turbo-X  και αλα. Η αντικατάσταση τον πληκτρολογίων γίνετε από εξειδικευμένους τεχνικούς στον χώρο της επισκευής Laptop και έτσι σας εγγυούμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Επισκευή Inverter Οθόνης Laptop

Αντικατάσταση inverter laptop Acer , συμπτώματα για το χαλασμένο inverter, που δείχνουν ότι θα χρειαστείτε επισκευή inverter laptop, είναι τα εξής:

 • Το laptop ξεκινάει , αλλά η οθόνη παραμένει σβηστή.
 • Η οθόνη του laptop σας τρεμοσβήνει.
 • Η οθόνη του laptop σας ανάβει και σβήνει.
 • Η εικόνα στην οθόνη LCD του laptop σας είναι είτε πολύ σκοτεινή, είτε πολύ αχνή ή γκρίζα.
 • Η οθόνη του laptop σας δεν φωτίζεται ομοιόμορφα, αλλά έχει περιοχές πιο φωτεινές ή πιο σκοτεινές

 

Επισκευή σπασμένη οθόνης laptop

Η ιστοσελίδα μας  www.saver.gr ειναι η μοναδική στην Ελλάδα και προσφέρη στους επισκέπτες έναν ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο Οι οθονες Λαπτοπ και τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής .Oθονες για ολες τις Μαρκες Laptop! Επισκευή laptop .

 • Οθόνη laptop, ACER - IBM - HP - TOSHIBA - DELL - Lenovo - Samsung - fujitsu siemens - Packard Bell - Sony Vaio - Multirama - Asus - E-Machines | Turbo-X - Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα! Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την σπασμένη οθόνη του laptop σας άμεσα .
 • Οθόνες για ολα τα laptop ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ - 15.6"- 15.4"-10.1"-17,3'' -18,4'' -Τιμές χονδρικής . 210 9219783 - www.οθονη-λαπτοπ.gr

κατασκευαστές : AUO, LG Philips, Samsung, Sharp, Toshiba, Chunghwa, ChiMei, Innolux, HannStar,