Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo
UPS Υπολογιστών, για την προστασία των συσκευών σας από τις διακυμάνσεις και την πτώση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Κινητά Τηλέφωνα Βεΐκου 64 τηλ 2121062718

Επιστροφές και πολιτική πωλήσεων

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος, να υπαναχωρήσει εγγράφως από την αγορά, αποστέλλοντας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@saver.gr) την υπαναχώρησή του στην Εταιρεία, με την υποχρέωση όμως να καλύψει το κόστος / δαπάνη επιστροφής του προϊόντος μέχρι το κατάστημα της Εταιρείας στην οδό βεΐκου 64 κουκάκι. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του ως μηνύματός του θα επιστρέψει στον αγοραστή τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του. Για την έγκυρη υπαναχώρησή του αγοραστή θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί στην Εταιρεία στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημία ή φθορά.

    Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από την φόρμα επιστροφής προϊόντων

  • Απευθείας στο κατάστημα στην οδό βεΐκου 64 κουκάκι, 11741 Αθήνα
  • Μέσω Courier

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής Πώλησης κ.ο.κ.) - πιστώνονται μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού .
Σε περίπτωση αλλαγής  προϊόντων σε έκπτωση ή προσφορά, αυτά αλλάζονται στην εκάστοτε τιμή έκπτωσης ή προσφοράς και πάντα (όχι) νωρίτερα από τη λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών και εντός του διαστήματος των 14 ημερών από την ημέρα της επιβεβαιωμένης παραλαβής της παραγγελίας εκ μέρους του αγοραστή.
Εάν η επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα της Εταιρείας, το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της Εταιρείας και μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος. 


ΕΠΙΣΡΟΦΕΣ  ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Προσοχή: Σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε (210 9219783) μέσα στις επόμενες 8 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή. Το κόστος επιστροφής βαραίνει την Εταιρεία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Στο δέμα της επιστροφής θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς.

Κατά τη διαδικασία επιστροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για νέα ή μελλοντική αγορά είτε επιστροφή χρημάτων προς εσάς.


Ακύρωση  παραγγελίας

  • Ακυρώσεις  παραγγελιών γίνονται σε περιπτώσεις μη επικοινωνίας λόγω ελλιπών στοιχείων μη επικοινωνίας σε τηλεφωνικές απόπειρες συνομιλίας για διευθέτηση τυχόν προβλημάτων και λόγω αδιαφορίας.
  • Παραγγελίες με παραλαβή απο το κατάστημα έτοιμες για παραλαβή και ακυρώνονται μετά το πέρας τριών (3) ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας από την στιγμή που δεν παραλαμβάνονται. 
  • Παραγγελίες με αποστολή Courrier ακυρώνονται μετά το πέρας εφτά (7) ημερών από την ημερομηνία που προσπάθησε η Courrier να επικοινωνήσει μαζί σας για απορίες με την παραγγελία σας και ακύρωση παραγγελίας από τον πελάτη αφού έχει αναχωρήσει το προϊόν με Courrier δύναται να πραγματοποιηθεί αλλά υποχρεούται να καταβάλει το κόστος των μεταφορικών.
  • Παραγγελίες με που έχουν δηλωθεί ότι θα πληρωθούν με τραπεζική κατάθεση ακυρώνονται μετά το πέρας (2) ημερών από την ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας σας.

Συνοπτική προϋπόθεση εγγύησης: Ανταλλακτικά Laptop - Επεξήγηση εγγυήσεις

Όλα τα ανταλλακτικά μας είναι 100% ελεγμένα και είναι πλήρως λειτουργικά. Σε περίπτωση καταστροφής του ανταλλακτικού, λόγω κακής χρήσης από τον πελάτη, το προϊόν δεν καλύπτεται από εγγύηση οπότε και δεν πιστώνεται σε περίπτωση επιστροφής.

  • Η τοποθέτηση του ή των ανταλλακτικών γίνεται με δική σας ευθύνη και δεν καλύπτονται από εγγύηση εάν διαπιστωθεί κακή χρήση.
  • Τα εξαρτήματα μας  πρέπει να έχουν Ειδικο Λογοτύπο SAVER και το ειδικό barcode, Aλλιώς θα είναι άκυρο επιστροφής.