Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Saver logo

Επιστροφές και πολιτική πωλήσεων

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος, να υπαναχωρήσει εγγράφως από την αγορά, αποστέλλοντας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@saver.gr) την υπαναχώρησή του στην Εταιρεία, με την υποχρέωση όμως να καλύψει το κόστος / δαπάνη επιστροφής του προϊόντος μέχρι το κατάστημα της Εταιρείας στην οδό N.Δημητρακοπουλου 38. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του ως μηνύματός του θα επιστρέψει στον αγοραστή τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του. Για την έγκυρη υπαναχώρησή του αγοραστή θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί στην Εταιρεία στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημία ή φθορά.

    Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από την φόρμα επιστροφής προϊόντων

  • Απευθείας στο κατάστημα στην οδό N.Δημητρακοπουλου 38 , 11742 Αθήνα
  • Μέσω Courier

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής Πώλησης κ.ο.κ.) - πιστώνονται μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού .
Σε περίπτωση αλλαγής  προϊόντων σε έκπτωση ή προσφορά, αυτά αλλάζονται στην εκάστοτε τιμή έκπτωσης ή προσφοράς και πάντα (όχι) νωρίτερα από τη λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών και εντός του διαστήματος των 14 ημερών από την ημέρα της επιβεβαιωμένης παραλαβής της παραγγελίας εκ μέρους του αγοραστή.
Εάν η επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα της Εταιρείας, το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της Εταιρείας και μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος. 


ΕΠΙΣΡΟΦΕΣ  ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Προσοχή: Σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε (210 9219783) μέσα στις επόμενες 8 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή. Το κόστος επιστροφής βαραίνει την Εταιρεία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Στο δέμα της επιστροφής θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς.

Κατά τη διαδικασία επιστροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για νέα ή μελλοντική αγορά είτε επιστροφή χρημάτων προς εσάς.


Συνοπτική προϋπόθεση εγγύησης: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Όλα τα ανταλλακτικά μας είναι 100% ελεγμένα και είναι πλήρως λειτουργικά. Σε περίπτωση καταστροφής του ανταλλακτικού, λόγω κακής χρήσης από τον πελάτη, το προϊόν δεν καλύπτεται από εγγύηση οπότε και δεν πιστώνεται σε περίπτωση επιστροφής.

  • Η τοποθέτηση του ή των ανταλλακτικών γίνεται με δική σας ευθύνη και δεν καλύπτονται από εγγύηση εάν διαπιστωθεί κακή χρήση.
  • Στα ανταλλακτικά  ( laptop ) KEYBOARD - Ανεμιστηράκια Laptop - LVDS CABLE - I/O FLEX CABLE - HINGES - DC JACK - Wifi - Speakers - ισχύει χρονική εγγύηση 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.
  • Σε όλα τα ανταλλακτικά συσκευών ( Κινητών - tablet - ) ισχύει χρονική εγγύηση 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.
  • Τα εξαρτήματα μας  πρέπει να έχουν Ειδικο Λογοτύπο SAVER με τήν ημερομηνία αγοράς, αλλιώς θα είναι άκυρο επιστροφής.
  • Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει να προσκομιστεί η Απόδειξη Αγοράς - Τιμολόγιο του προϊόντος
  • Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να διεκπαιρεωθεί καμία αντικατάσταση.
  •  Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.