Επισκευή Macbook - Ανταλλακτικά Macbook Laptop

Ανταλλακτικά Apple Macbook Laptop - Www.Saver.Gr

Επισκευή Apple MacBook στην Αθήνα

Στην εταιρία μας σας προσφέρουμε ανταλλακτικά και Service Laptop υψηλής ποιότητας, με εγγύηση σωστής λειτουργίας και αποστολή σε ολη την Ελλάδα. Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service όλων των μοντέλων Laptop της αγοράς.Στο ολοκληρωμένο μας site www.saver.gr θα βρητε ανταλακτικά Macbook όπως πληκρολογία,  οθόνες , μνήμες ψυχτερς και ανεμιστηράκια για MacBook  και  Δωρεάν Διαγνωστικός έλεγχος του MacBook σας.Σε εμάς θα βρείτε το ανταλλακτικό Laptop που αναζητάτε!

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου MacBook

Η αλλαγή σκληρού δίσκου σε laptop MacBook είναι μια επισκευή που αξίζει να γίνει, όταν ο σκληρός δίσκος του MacBook σας υπολογιστή δεν ανταποκρίνεται πια στις ανάγκες σας και δεν χωράει πια τα δεδομένα σας. Πριν προχωρήσετε στη σκέψη για την αγορά καινούργιου laptop, δοκιμάστε να αλλάξετε το σκληρό δίσκου του με άλλο, μεγαλύτερης χωρητικότητας και  μεγαλύτερης ταχιτιτας , SSD που θα τον κάνει και πάλι λειτουργικό και θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

Αναβάθμιση μνήμης Macbook

 Αν το MacBook σας κολλάει η η οθόνη μαυρίζει μάλλον χιάζετε αναβάθμιση μνήμης Ram. Η μνήμη Ram του υπολογιστή σας αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα και τα αρχεία που χρειάζονται για τη λειτουργία του.Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζωντανέψει επάνω την απόδοση του MacBook σας είναι με την αύξηση και την αναβάθμιση της μνήμης Ram.Το μέγεθος της μνήμης είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπως και η ταχύτητά της.Μια μικρής χωρητικότητας μνήμη θα σας προκαλέσει διάφορα προβλήματα στη χρήση του Laptop σας. Στην εταιρεία  μας www.saver.gr  εχουμε πρόσβαση μια μεγάλη γκάμα απο μνήμες Ram και οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, εργαλεία και πείρα ώστε είναι σε θέση να Αναβαθμίσουν με επαγγελματισμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την μνήμη Ram tou Apple ,έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα και το Laptop σας να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

 Εγκατάσταση Mac OS X σε MacBook

Χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό Mac OS X στο Macbook σας;Υπάρχουν δυο τρόποι να εγκαταστήσουμε το λειτουργικό σύστημα Mac OS X. είναι με αναβάθμιση επάνω στην παλιά έκδοση Mac OS X και ο άλλος είναι με καθαρή εγκατάσταση σε άδειο σκληρό δίσκο.Στο Www.saver.gr μπορουμε να σας εγκαταστήσουμε τα Mac OS X στο MacBook σας.

Επισκευή βίσματος  τροφοδοσίας MacBook

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας του MacBook σας αυθημερόν. Παρέχουμε εγγύηση αντικατάστασης βύσματος .

Συνηθισμένα Συμπτώματα Προβλημάτων Τροφοδοσίας

 

Αντικατάσταση πληκτρολογίου Macbook

Στο εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα  www.saver.gr  θα βρείτε τα καλύτερα πληκτρολόγια για MacBook  Η αντικατάσταση τον πληκτρολογίων γίνετε από εξειδικευμένους τεχνικούς στον χώρο της επισκευής Laptop και έτσι σας εγγυούμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Επισκευή μητρικής πλακέτας Macbook

Αντικατάσταση inverter laptop Acer , συμπτώματα για το χαλασμένο inverter, που δείχνουν ότι θα χρειαστείτε επισκευή Macbook laptop, είναι τα εξής:

 

Αντικατάσταση οθόνης Macbook

Η ιστοσελίδα μας  www.saver.gr ειναι η μοναδική στην Ελλάδα και προσφέρη στους επισκέπτες έναν ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο Οι οθονες MacBook και τα ανταλακτικά μας είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλή ποιότητα με εγγύηση σωστής λιτουργίας και δυνατότητα αποστολής .Oθονες για ολες τις Μαρκες Laptop! Επισκευή Macbook .

κατασκευαστές : AUO, LG Philips, Samsung, Sharp, Toshiba, Chunghwa, ChiMei, Innolux, HannStar,